Median edustaja: tule mukaan kansalaisraadin infotilaisuuteen 25.1.2019

AJANKOHTAISTA | 22. HELMIKUUTA 2019

Turun yliopiston ja Åbo Akademin tutkijat järjestivät 9.-10. ja 16.-17. helmikuuta Mustasaaressa kansalaisraatikokeilun, jossa satunnaisesti valitut kuntalaiset arvioivat kuntaliitoskysymystä. Raadin laatima julkilausuma, joka sisältää kuntaliitoskysymyksen keskeiset tosiasiat sekä tärkeimmät väitteet kuntaliitoksen puolesta ja vastaan, on postitettu 21.2.2019 kaikille Mustasaaren kunnan asukkaille.

Kokeilun toteuttaneet tutkijat järjestävät kansalaisraadista infotilaisuuden medialle maanantaina 25.2.2019 klo 15.00 Mustasaaren virastotalolla (kokoushuone Oskarshamn). Tilaisuudessa professori Maija Setälä Turun yliopistosta kertoo raatiprosessista. Tämän jälkeen kansalaisraadin osallistujat esittelevät raadin julkilausuman.

Tilaisuudessa jaetaan Turun yliopiston mediatiedote kansalaisraadista, joka tulee samaan aikaan saataville myös osoitteeseen http://paloresearch.fi/kansalaisraati-medialle/. Verkkosivulla oleva kuvamateriaali on vapaasti median käytettävissä (kuvaajan nimi mainittava). Infotilaisuudessa on mahdollista haastatella Turun yliopiston professori Maija Setälää ja raadin osallistujia (suomeksi ja ruotsiksi).

Lisätietoja: projektikoordinaattori Mari Taskinen, mjtask@utu.fi.